Home > News > Content

Care Sunt Avantajele Macaralelor Cu Un Singur Fascicul?

Apr 02, 2021

Care sunt avantajele macaralelor cu un singur fascicul? Există multe tipuri de macarale pe piață. Macaraua adecvată este selectată în principal în funcție de necesitățile sale de lucru și de mediu. Mai jos voi introduce o macara comună a cărei rată de penetrare este mult mai mare decât suma altor macarale. Acesta este protagonistul " Macara cu grinzi simple "pe care vreau să o prezint astăzi. De ce vreau să vă prezint macara cu grinzi simple astăzi? Pentru că are prea multe avantaje, iar performanța costurilor este mult mai mare decât alte tipuri de macarale.


  Avantajele macaralelor cu un singur fascicul sunt:


  1. Prețul este favorabil, deoarece structura sa simplă are doar trei mecanisme de funcționare: mecanismul de funcționare al căruciorului, mecanismul de funcționare al căruciorului și mecanismul de acționare a ridicării. În plus, designul componentelor electrice este în permanență îmbunătățit și performanța sa stabilă devine mai puternică, astfel încât prețul este, de asemenea, foarte ridicat. Favorabil, o macara cu un singur fascicul de 10 tone este adesea în jur de 100.000, ceea ce se poate spune că este ieftin.


  2. Performanță stabilă: Macaraua cu un singur fascicul de conversie a frecvenței de înaltă configurație este acum noul favorit de pe piață. Funcționează fără probleme, cu flexibilitate generală, rată scăzută de eșec, întreținere convenabilă, mai multă economie de energie și funcționare


  3. Adaptabilitate puternică la mediu: atâta timp cât clădirea fabricii poate ridica corbele, pot fi ridicate macarale cu o singură grindă și chiar și grinzile de acoperiș de sub streașină pot fi ridicate și cu macarale cu o singură grindă. Îmi amintesc că un macara de tone a fost ridicată o dată la Anqing Shangfeng Cement Company din Anhui. Macaraua cu o singură grindă are un spațiu extrem de mic și praf foarte mare. Se poate spune că este extrem de dificil de ridicat și instalat. Numai macaraua cu o singură grindă poate fi utilizată Câțiva centimetri de praf este scăpat după instalare, dar acest mediu nu are încă niciun efect Privind macaralele noastre cu un singur fascicul, se poate observa că macaralele cu un singur fascicul nu sunt într-adevăr consumatoare de gust și pot supraviețui oriunde.